A Pozsonyi Kifli Pt. tagjainak első piknikje – kenus hangulatban

Hírek
2023 09 23.

A Pozsonyi Kifli Polgári Társulás különleges eseményt szervezett tagjai számára egy érdekes helyszínen, ami pozitív visszhangra talált a résztvevők körében.

Megéri Pozsonyi Kifli-tagnak lenni! Polgári társulásunk exkluzív pikniket szervezett tagjai számára egy nem mindennapi helyszínen. 2023. június 28-nak délutánján az 1932-es alapítású Károlyfalui-ági Kenuklubban (Kanoistický klub Karloveské rameno) találkoztunk, eleget téve két tagunk, a Bárány házaspár meghívásának, akik egyúttal a kenuklubnak is régi tagjai.

A bőséges étel- és italkínálatból, melynek gazdagságához maguk a résztvevők is hozzájárultak, természetesen nem hiányozhatott a Fantastico pékség hagyományos, kiváló minőségű diós és mákos pozsonyi kiflije. Bárány István végigkalauzolta a résztvevőket a csónakházon. A gyönyörű faépület, melynek építése 1933-ban kezdődött és 1934 elején fejeződött be, ma már műemlék. Helyiségeit régmúlt idők szelleme lengi be, mintha megállt volna bennük az idő.

Bárány István ezután előadást tartott „A kenuklub rövid története” címmel, amit beszélgetés, majd baráti terefere követett a finom falatok mellett.

A szívélyes, szinte családias hangulatú piknik sikerén felbuzdulva megígérjük, hogy nem ez volt az utolsó ilyen jellegű esemény, amit tagjaink számára szervezünk.

Peter Janoviček

Foto: Braňo Bibel

Támogatóink

Don`t copy text!