Támogassa a Pozsonyi Kiflit adója 2%-ának felajánlásával!

Hírek
2022 01 31.

Kedves Barátunk!

Szeretnénk megköszönni, hogy figyelemmel kíséri tevékenységünket! 🙂

Egyesületünket tizenegy évvel ezelőtt azzal a céllal alapítottuk, hogy ápoljuk és bemutassuk Pozsony hagyományait, történelmét és kultúráját. A munkánkkal kapcsolatos visszajelzések arról tanúskodnak, hogy sikeresen teljesítjük, amit vállaltunk. Rengeteg a tervünk, és energiánk is van a folytatáshoz.

Mivel nonprofit szervezetként működünk, bevételeink állami és alapítványi támogatásból, adományokból, valamint az Önök 2%-os adófelajánlásaiból származnak. Ezeket a pénzeszközöket a szervezet céljainak megvalósítására fordítjuk.

Kérjük, támogassák munkánkat személyi jövedelemadójuk 2%-ának felajánlásával!  Önökön is múlik, hogy a Pozsonyi Kifli Polgári Társulás milyen mértékben tudja folytatni tevékenységét, és képes lesz-e bővíteni azt.

 

Ha – küldetésünkkel egyetértve – támogatni szeretné a Pozsonyi Kifli Polgári Társulást adója 2%-ának felajánlásával, ezt a következőképpen teheti meg:

 

Cégek, egyéni vállalkozók és jogi személyek

Kérje meg könyvelőjét, hogy tájékoztassa Önt az adója 2%-ának felajánlással kapcsolatos tudnivalókról!

A felajánlás törvényi határideje: 2022. március 31.

 

Ha Ön nyújtja be az adóbevallását

A befizetett adó egy részének felajánlásáról szóló nyilatkozatot közvetlenül a jövedelemadó-bevalláson belül tölti ki. Ezt követően a kitöltött adóbevallást március 31-ig vagy személyesen/postán nyújtja be az állandó lakhelye szerinti illetékes adóhivatalnak, vagy pedig elektronikusan. Ha március 31-e munkaszüneti nap, a benyújtási határidő a következő munkanap. Ügyeljen arra, hogy Önre vonatkozik-e a Szlovák Köztársaság Adóhatóságával folytatandó elektronikus kommunikáció kötelezettsége!

A letöltendő formanyomtatványok:

 

Ha a munkáltatója nyújtja be az Ön adóbevallását

Kérje meg munkáltatóját, hogy éves adóbevallása alapján állítsa ki a befizetett adóról szóló igazolást! Töltse ki az adója 2%-ának felajánláshoz szükséges nyomtatványt! Tüntesse fel az adatait: a nevét, születési számát, az állandó lakhelyét és a 2%-nyi adófelajánlás pontos összegét. A nyomtatványt postázza vagy nyújtsa be személyesen az állandó lakhelye szerinti illetékes adóhivatalnak.

A felajánlás törvényi határideje: 2022. április 30.

A letöltendő formanyomtatványok:

 

A nyilatkozaton feltüntetendő adatok:

Názov organizácie: OBČIANSKE ZDRUŽENIE BRATISLAVSKÉ ROŽKY – POZSONYI KIFLI POLGÁRI TÁRSULÁS

Adresa: Rajská 15, 811 08 Bratislava

IČO: 42183499

Právna forma: občianske združenie

 

Köszönjük! 🙂

 

Pozsonyi Kifli Polgári Társulás

Támogatóink

Don`t copy text!