Hogy november végén ismét kezünkbe foghassuk közkedvelt Pozsonyi naptárunkat, az Önök segítségére is szükségünk van!

Pozsonyi naptár
2020 10 24.

A célösszegből (3600 euró), amelyet a számlánkon történő jóváírása után a naptár grafikai tervezésére, tördelésére és nyomtatására fordítunk majd, jelenleg kevesebb mint 100 euró hiányzik.

A StartLab webhely, amelyen a gyűjtés folyik a naptár kiadására, csak abban az esetben bocsátja rendelkezésünkre a befolyt összeget, ha összegyűlik a célösszeg. Ellenkező esetben a StartLab valamennyi támogatónak visszaküldi a pénzt.

Ezért nagyon fontos, hogy a célösszeg összegyűljön, különben nem tudjuk elkészíteni a jövő évi naptárat. Köszönjük, hogy mellettünk áll! Együtt sikerülni fog!

 

Hogyan segíthet?

Online támogatással a StartLab webhelyen.

Közvetlen támogatással: előre kifizetheti Pozsonyi naptárát személyesen a Pozsonyi Kifli Pt. irodájában (Rajská 15.). Hívjon a következő számon: +421903735513

Tájékoztassa barátait, ismerőseit, akik korábban már érdeklődtek a Pozsonyi naptár iránt, hogy támogathatják annak elkészítését a StartLab platformon, vagy személyesen előre megvásárolhatják a naptárat.

Népszerűsítse kampányunkat egy rövid Facebook-bejegyzéssel: https://pozsonyikifli.sk/tamogassa-es-rendelje-meg-az-uj-pozsonyi-naptart/

 

Előre is köszönjük támogatását és segítségét!

Pozsonyi Kifli Polgári Társulás

Támogatóink

Don`t copy text!