Támogassa és rendelje meg az új Pozsonyi Naptárt!

Pozsonyi naptár
2020 09 29.

Korszerű közösségi finanszírozással (crowdfunding) támogathatják az érdeklődők a Pozsonyi Kifli Polgári Társulás népszerű kiadványát a Pozsonyi Naptárt.

 

A Pozsonyi Kifli Polgári Társulás idén decemberben lesz 10 éves

„Az idei év viszontagságai nem kerülték el a Pozsonyi Kiflit sem. A koronavírus-járvány miatt egy rövid időre kénytelenek voltunk szüneteltetni rendezvényeinket. Sajnos, sorra maradnak el a pozsonyi piacok és városi rendezvények is, ahol eddig kiadványainkat tudtuk terjeszteni, és a bevételből a „Kifli” működési költségeit fedezni. Idén a Pozsonyi Naptárt saját forrásból nem tudjuk kiadni, ezért döntöttünk a „crowdfunding” mellett, amely egy népszerű közösségi finanszírozási modell. Az érdeklődő előre megtámogathatja egy tetszőleges összeggel a kiadványt, amelyet a megjelenéskor majd kézhez kaphat. A kampányt a StartLab online platformon keresztül bonyolítjuk le, amelynek linkje a következő: https://www.startlab.sk/projekty/1573-xx/

Támogatásukat előre is köszönjük!” – mondta el a Pozsonyi Kifli PT elnöknője, Bolemant Éva.

Különleges családi fotográfiák a Pozsonyi Naptárban

„Az elmúlt években a pozsonyi fotótörténet nagy éllovasainak számító személyiségek, például Kozics Ede, Körper Károly vagy Izabella főhercegnő fényképeiből válogattunk naptárainkba. Tavaly Johann Vinzenz Reim grafikáiból jelentettünk meg egy válogatást.

A gyűjtéseiknek és digitalizációs tevékenységünknek köszönhetően több értékes családi hagyatékot sikerült feldolgozunk és archiválnunk.  Ezekből az anyagoból válogatunk ki fotókat az új Pozsonyi Naptárba. Ezek a felvételek újranyomtatott formában még sehol sem jelentek meg, eddig a családi fotóalbumokban pihentek.  

A „Kifli” rajongói idén sem fognak csalódni…😊 Ha sikerül, akkor az Önök támogatásával, az új Pozsonyi Naptár novemberben jelenik meg, amelyre a StartLab kampánynak köszönhetően már most elő lehet jegyezni.” – mondta el Ifj. Papp Sándor a kiadvány szerkesztője.

Pozsonyi Kifli

Támogatóink

Don`t copy text!