SO SALVÁTOROM – SALVATOR. Most a magyar változat kiadását is támogathatja!

Pozsonyi mesék
2022 06 27.

A StartLab platformon folyó közösségi finanszírozási kampány sikere után új célt tűztünk ki. Kérjük, segítsen annak elérésében.

 

Új mesénk sikeres kampánya a StartLab platformon

Mindössze 25 napra volt szükség ahhoz, hogy a Pozsonyi Kifli Polgári Társulás támogatóinak jóvoltából a teljes célösszeg összegyűljön a SO SALVÁTOROM című új mesekönyvünk megjelentetésére. A neves író, Jana Juráňová tollából származó szöveget a tehetséges illusztrátor, Lucia Žatkuliaková rajzai teszik még élvezetesebbé, aki a legendás Fekete lyukak (Čierne diery) szervezet grafikáin örökítette meg a Salvator gyógyszertárat.

 

 

A Salvator Gyógyszertár a többnyelvű Pozsony történetének egyik szimbóluma. Erről a kultikus épületről készül új mesekönyvünk, amely a sikeres Pozsonyi mesék sorozat részeként jelenik meg.

Magyar változat

A StartLab platformon folyó közösségi finanszírozási kampány sikere után új célt tűztünk ki. A Pozsonyi mesék sorozatban megjelent eddigi kötetekhez hasonlóan ezt a művet is szeretnénk magyar nyelven is kiadni, SALVATOR címen. Ezzel folytatni kívánjuk polgári társulásunk és a Pozsonyi mesék című sorozat többnemzetiségű hagyományát. A fordítással a neves irodalmárt, Csanda Gábort kívánjuk megbízni.

 

 

A StartLab további célokat kínál

Fő célunk gyors teljesülése után újabb, ambiciózusabb célok kitűzésére is lehetőségünk nyílt a StartLab platformon futó kampányban. A hátralévő 18 nap még elég hosszú idő, ezért most azokat szólítjuk meg, akik szívesen vennék kezükbe a kötet magyar nyelvű változatát.

A SO SALVÁTOROM/SALVATOR című kötetek kiadását a StartLab platformon, a következő címen támogathatja: https://www.startlab.sk/projekty/2794-jana-juranova-so-salvatorom-edicia-bratislavske-rozpravky/

A támogatók a megjelenő kötetet is megkapják.

 

Köszönettel:

Pozsonyi Kifli Polgári Társulás

Támogatóink

Don`t copy text!