E-shopot indít a Pozsonyi Kifli – kiadványai interneten is megvásárolhatók

Hírek
2020 11 8.

Sajnos, a járványhelyzet miatt elmarad az idei pozsonyi adventi vásár is, ahol Pozsonyi Kifli már öt éve támogatásgyűjtő standot üzemeltetett. Mostantól az érdeklődök a weboldalunkon keresztül is megvásárolhatják az egyesület népszerű kiadványait.

Társulásunk alapítása óta folytat kiadói tevékenységet. Pozsonyi mesék címmel könyvsorozatot jelentet meg, amelyben a város híres szülötteit, az itt tevékenykedő vagy valamilyen módon Pozsonyhoz kötődő hírességek életét, munkásságát mutatja be.

Az e-shop kínálatában természetesen két legfrissebb kötetünket – a Stefánia főhercegnőről szóló szlovák nyelvű és a Petőfiről Sándorról írt magyar nyelvű mesekönyvet – is megtalálják. A napokban jelent meg a második kiadása a Kempelen Farkasról szóló magyar nyelvű mesekönyvnek, amelynek szerzője Bolemant Éva, az egyesület elnöke. A „pozsonyi varázslót” bemutató munka volt az a könyv, amellyel 2013-ban a Pozsonyi mesék sorozat elindult.

Internetes könyváruházunkban megrendelhető az A pozsonyi sétatéren megy a villamos című válogatáskötet és a Volt egyszer egy Pozsonyi Hajósegylet (1862–1940) című munka (mindkettő magyar nyelven), valamint a szlovák nyelvű, Chlapec z Unitasu – Pavel Ondrčka a jeho spomienky na mladosť z bratislavskej periférie című könyv, amely Pavel Ondrčka visszaemlékezéseit tartalmazza.

Hamarosan az e-shopon keresztül vásárolhatják meg az érdeklődők a 2021-es Pozsonyi Naptárt is, amelynek Ich bin ein Pressburger című összeállítása régi pozsonyi családi albumokból válogatott fotókat tartalmaz.

A civil szervezet vezetői az eddig tapasztalatok alapján bíznak abban, hogy a Kárpát-medence és a világ számos részéről lesznek a Pozsonyi Naptár iránt érdeklődők. A Pozsonyi Kifli Polgári Társulás e-shopja a következő linken érehető el: https://pozsonyikifli.sk/eshop/

Pozsonyi Kifli PT

Támogatóink

Don`t copy text!