Idén sajnos újra elmarad a karácsonyi vásár. A Pozsonyi Kifli az irodaépületében átvételi pontot tervez

Hírek
2021 11 22.

A járványhelyzet miatt elmarad az idei pozsonyi adventi vásár is, ahol a Pozsonyi Kifli Polgári Társulás rendszeresen adománygyűjtő standot üzemeltetett.

 

„Komoly veszteség a Pozsonyi Kifli számára”

„Szinte az utolsó pillanatban döntött a város vezetése a fokozódó járványhelyzet miatt arról, hogy elmarad az idei vásár is. Ez nagyon szomorú hír volt számunkra, hiszen már konkrétan tudtuk, hol lesz megtalálható a standunk a pozsonyi Fő téren. Önkénteseinkkel együtt már az időbeosztásokon dolgoztunk, örültünk, hogy újra együtt lesz a csapat. Már második éve marad el a vásár, ami komoly veszteség a Pozsonyi Kifli számára, ugyanis az onnan befolyó támogatásokból tudjuk fedezni az egyesület működési költségeit – mondta el Bolemant Éva, a társulás elnöke.

A Pozsonyi Kifli tavaly e-shopot hozott létre, valamint az adventi időszakban a székhelyén ideiglenes átvevőpontot működtetett. Idén az új kiadványokat az e-shopon keresztül lehet majd megrendelni. A lehetőségekhez mérten gyakrabban és hosszabb időszakokra tervezik az átvevőpont megnyitását, illetve nyitvatartását.

 

Pozsonyi Naptár a StartLabon

Az új Pozsonyi Naptár anyagai a Pozsonyi Városi Levéltár gyűjteményéből származnak.

„A munkának folytatódnia kell, hiszen sokan várják a Pozsonyi Naptárt és az új kiadványokat. Nagy segítség számunkra, ha az érdeklődők a StartLabon keresztül támogatják a Pozsonyi Naptárt. A kampány még két hétig tart, a célösszeg fele már megvan. Úgy gondolom, hogy idén is sikerült különleges témát választanunk, és a képek is megint szépek” – mondta el ifj. Papp Sándor, a Pozsonyi Naptár szerkesztője.

Pozsonyi Kifli

Támogatóink

Don`t copy text!